Recognizing the Spirit’s of Jezebel and It’s Attributes

Rozpoznanie ducha Jezabel a jeho čŕt

Rozpoznanie ducha Jezabel a jeho atribútov

Duch Jezabel . Rozpoznávanie ducha Jezabel a jeho atribútov podrobne opisuje, ako môže duch Jezabel, jeden z najzákernejších zlých duchov v dnešnej cirkvi, spočinúť na človeku bez jeho vedomia a použiť ho na rozdeľovanie cirkví, rozdeľovanie manželstiev a ničenie vzťahov v rodinách.

Boh však dal svojim deťom všetku moc a autoritu prostredníctvom svojho syna Ježiša Krista, aby zvíťazili nad týmto ovládajúcim duchom a oslobodili zajatcov. V tejto knihe sa dozviete o rôznych vlastnostiach ducha Jezabel a predovšetkým o tom, ako slúžiť vyslobodeniu tým, ktorí sa ocitli v jeho zajatí.
Každý cirkevný pastor a správca zboru by si mal prečítať túto veľmi dôležitú knihu, ktorá prináša inšpiratívne poznatky o duchu Jezabel.

Toto čítanie by mohlo byť knihou, ktorá prinesie poznanie Cirkvi, ktorá sa naďalej rozdeľuje a oddeľuje. ….v „Rozpoznávanie ducha Jezabel a jeho atribútov..“. Autorka Vicky Bensonová čerpá z „Ducha Svätého“ a „Svätého písma“, prináša biblické poznatky spojené s osobnými príkladmi, aby čitateľom poskytla múdrosť a jasnosť o démonických duchoch spojených s duchom Jezabel. Duch Pána povolal Vicky Bensonovú do služby v roku 1979, v jednom duchu s jej manželom, apoštolom a prorokom Rogerom E. Bensonom. Ich služba „The Last Days Ministries International“ je založená na Lukášovi 4,18-19. Počas päťročného obdobia zúrilo v ich životoch veľa bojov a mnoho duchovných bitiek. Práve 28 rokov skúseností umožnilo Vicky Bensonovej v Pánovi napísať túto knihu, v ktorej učí o vlastnostiach Jezabel. Za túto knihu vzdáva Bohu všetku česť a slávu a vzdáva Bohu všetku chválu za jej vydanie.

Comments are closed.